وبلاگ

طرز تهیه ته چین مرغ در پلوپز تفال

77 / 100

طرز تهیه ته چین مرغ در پلوپز تفال

ته چین مرغ در پلوپز یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانی است که انواع مختلفی مثل ته چین مرغ ،

ته چین شوید پلو ، ته چین لوبیا ، ته چین لبو و…دارد .

امروز در این صفحه از مجله تفال قصد داریم طرز تهیه ته چین مرغ

و در کل درست کردن برنج در پلوپز-آرام پز تفال را آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ته‌چین مرغ:

  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سینه مرغ : ۵۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ : ۲ عدد
  • زعفران : به مقدار لازم
  • لیموی تازه : ۲ عدد
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • ماست چکیده : یک فنجان
  • برنج : ۲ پیمانه
  • کره : ۵۰ گرم

طرز تهیه ته چین مرغ در پلوپز تفال :

♦برای تهیه ته‌چین مرغ خوشمزه و اصیل ایرانی، ابتدا پیاز ها را خرد کنید و با مقداری روغن داخل قابلمه بریزید ،

حالا سینه مرغ را هم اضافه کنید و بعد نمک و فلفل به اندازه ای که مایل بودید به مرغ اضافه کنید

و در انتها مقداری آب بریزید و اجازه بدید تا سینه مرغ کاملا بپزه.

 

♦زعفران را داخل مقداری آب جوش بریزید و بذارید روی کتری، سماور و یا اینکه بذارید به حال خودش دم بکشه.

 

♦ برای تهیه ته چین مرغ در پلوپز بعد از اینکه زعفران دم کشید،زعفران دم کشیده را به همراه مقداری پیاز خرد شده

و دو عدد زرده تخم‌مرغ داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید

بعد از چند ثانیه مخلوط کن را خاموش کنید و آب لیموی تازه رو روی باقی مواد بچکونید

و مقداری نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید. حالا مخلوط‌کن رو دوباره روشن کنید وهمه مواد رو به‌خوبی با هم میکس کنید.

 

♦وقتی مواد به خوبی میکس شد یک فنجان، ماست چکیده به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

♦در این مرحله نوبت به برنج میرسه که باید خوب بشورید

و بعد به همراه مقدار زیادی آب و نمک بریزید داخل قابلمه تا نیم پز بشه و بعد آبکش کنید.

 

♦سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به همراه پیاز داغ ،زعفران و کره سرخ کنید.

 

♦ ظرف پلوپز تفال را خارج کنید و به وسیله یک فرچه ظرف را چرب کنید

(بهتر است برای چرب کردن ظرف به جای روغن از کره استفاده کنید).

 

♦ ته چین مرغ در پلوپز : حالا تمام مواد را با مرغ و برنج آبکش شده مخلوط کنید و داخل ظرف پلوپز بریزید و خوب فشرده کنید.

 

♦می‌تونید به جای مخلوط کردن مرغ با مواد ، لابلای ته‌چین از تکه‌های مرغ استفاده کنید.

 

♦پلوپز تفال را روشن کنید و دکمه منو را فشار دهید و گزینه Rice را انتخاب کنید

و تایم را روی 30 دقیقه تنظیم کنید و دکمه شروع را بزنید تا ته چین آماده شود.

 

♦ته چین آماده شده را داخل ظرف دلخواهتون سرو کنید و روی آن را با زرشک و خلال پسته تزیین کنید.

 


مقالات مرتبط:

آشپزی با پلوپز تفال

دستور پخت کیک اسفنجی در پلوپز تفال

دستور پخت کیک شکلاتی در پلوپز تفال+فیلم آموزشی

طرز تهیه حلیم بادمجان

پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی در پلوپز تفال

نوشته های مشابه