وبلاگ

درباره هواپز KitchenAid

درباره هواپز KitchenAid

هواپز چیست و سرخ کردن با هوا چگونه کار می کند؟

شما آنها را دیده اید، در مورد آنها شنیده اید و اکنون زمان آن است که آنها را امتحان کنید.

سرخ کن های هوا راه جدیدی برای افزودن بافت خوشمزه و ترد به طیف وسیعی از دستور العمل ها ارائه می دهند.

اگر می‌پرسید سرخ‌کن بادی چیست و چگونه کار می‌کند، این راهنما شما

را با عملکرد airfryer آشنا می‌کند و اینکه چه نوع مواد غذایی برای سرخ‌کردن هوا بهتر است.

سرخ کن‌های هوای KitchenAid، اجاق‌های روی میز هستند که سرخ کردن هوا را همراه با عملکردهای

دیگری ارائه می‌دهند تا به شما کمک کنند تا مواد مورد علاقه‌تان را کباب کنید، بپزید و آب دهید.

اگر تصمیم دارید که سرخ کن بادی ابزار مناسبی برای آشپزخانه شما باشد،

می توانید یک اجاق روی میز KitchenAid® با سرخ کردن هوا را انتخاب کنید که مکمل سبک و ترجیحات آشپزی شما باشد.

هواپز چیست؟

هواپز که به عنوان اجاق همرفتی هواپز نیز شناخته می شود، می تواند وسیله ای باشد،

یا یک ویژگی تعبیه شده در یک اجاق گاز یا اجاق گاز باشد که به شما امکان می دهد

بدون استفاده از قابلمه یا تابه پر از روغن، غذای ترد و طلایی سرخ شده بپزید.

 

هواپز چگونه کار می کند؟

هواپز با گردش سریع هوای گرم در داخل خود کار می کند. مشابه اجاق های همرفتی،

یک فن وجود دارد که هوای گرم را در سینی یا سبد سوراخ دار در اطراف غذا به گردش در می آورد.

از آنجایی که تمام سطوح غذا در معرض هوای داغ است، غذا بدون نیاز به غوطه ور شدن در روغن داغ، از همه طرف ترد می شود.

درباره هواپز KitchenAid

فر رومیزی KitchenAid® با غذاهای مختلف
انواع مختلف سرخ کن های هوا چیست؟
سرخ کن های هوا بر اساس اندازه و عملکرد پخت متفاوت هستند.

برخی از سرخ کن‌های هوا، لوازم خانگی مستقل هستند،

برخی دیگر در اجاق‌ها یا محدوده‌ها، و همچنین برخی از اجاق‌های رومیزی تعبیه شده‌اند.

سرخ کن های هوای مستقل

سرخ کن های هوای مستقل معمولاً بیضی شکل هستند،

شبیه به یک تخم مرغ و حاوی سبدی هستند که غذا را در آن قرار می دهید.

آنها معمولاً روی میز قرار می گیرند و به پریز دیواری وصل می شوند.

 

اجاق های رومیزی با قابلیت سرخ کردن هوا

اجاق های رومیزی می توانند طیف وسیعی از تطبیق پذیری ها را برای پخت و پز ارائه دهند.

بسته به مدل، اجاق های روی میز می توانند دارای عملکردهای مختلفی

مانند پخت، برشته کردن، برشته کردن و بله، سرخ کردن در هوا نیز باشند.

اجاق کانتر دیجیتال KitchenAid® با سرخ کردن هوا می تواند تطبیق پذیری را به برنامه غذایی شما بیافزاید.

با این فر قدرتمند می‌توانید تمام کارهای فوق را انجام دهید،

به علاوه خمیر ضد آب، غذاها را آب‌گیری کنید تا چرم میوه‌ها درست کنید،

سرخ‌کرده شده و موارد دیگر. سبد سرخ کردنی بدون تلنگر به شما امکان می دهد آن را تنظیم کرده و فراموش کنید،

زیرا دیگر نگران برگرداندن غذای خود در نیمه راه نخواهید بود.

 

درباره airfryer هواپز KitchenAid

محدوده با قابلیت سرخ کردن هوا
همچنین تعداد فزاینده‌ای از محدوده‌هایی وجود دارد که اکنون مجهز

به قابلیت‌های مخصوص سرخ کردن هوا و سبدهای مخصوص سرخ کردن بادی هستند.

اگر در بازار طیف جدیدی هستید و می خواهید ابزار آشپزخانه خود را یکپارچه کنید، این می تواند گزینه خوبی باشد.

 

از نزدیک سیب زمینی برشته شده در یک سبد سرخ کن بادی
فواید سرخ کردن هوا چیست؟
مزیت اصلی سرخ کردن در هوا کاهش استفاده از روغن است که می تواند

به پختن غذاهایی که چربی و کالری کمتری نسبت به سرخ کردن سنتی دارند کمک کند.

اگر یک سرخ کن بادی روی صفحه یا دستگاهی با قابلیت سرخ کردن هوا دارید.

 

در اینجا چند مزیت وجود دارد که می توانید از آنها بهره مند شوید:

نتایج ترد – سرخ کن با هوا بدون نیاز به پوشاندن مواد در خمیر یا غوطه ور کردن در روغن، نتایج ثابتی ترد ارائه می دهد.

سرعت – اجاق های روی میز انتخابی KitchenAid® با سرخ کردن هوا دارای 9 تنظیم پخت

و ویژگی های پیش گرم کردن سریع هستند که به شما کمک می کند تا به راحتی ظروف کاملاً ترد بسازید.

 

آیا غذای سرخ شده در هوا سالم است؟

از آنجایی که سرخ کردن در هوا برای ترد شدن و قهوه ای شدن غذا به هوای داغ در گردش سریع متکی است،

نیازی به غوطه ور کردن غذاها در روغن داغ برای ایجاد بافت ترد مورد نظر نیست.

یک سرخ کن بادی فقط به چند قاشق غذاخوری روغن یا اصلاً نیاز دارد تا طیفی از مواد را ترد کند،

بنابراین می توان آن را روش پخت سالم تری نسبت به سرخ کردن در روغن دانست.

 

پیشخوان آشپزخانه با یک بشقاب کلم بروکسل و ماهی قزل آلا در کنار اجاق آشپزخانه KitchenAid®

درباره airfryer هواپز KitchenAid
در سرخ کن بادی چه می توانید بپزید؟

از غذاهای کلاسیک سرخ کن با هوا مانند بال مرغ و سیب زمینی گرفته تا دستور العمل های تازه

مانند سیب زمینی سرخ کن، هواپز می تواند طیف وسیعی از مواد را ترد کند.

بهترین غذاها برای سرخ کردن هوا شامل پروتئین هایی مانند مرغ، ماهی قزل آلا، میگو، توفو و حتی استیک،

همراه با سبزیجات سفت مانند کدو سبز، گل کلم و سیب زمینی شیرین است.

 

به طور معمول، غذاهای جامد با محتوای آب کمتر برای سرخ کردن هوا بهتر است.

برای مثال، سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی و کلم بروکسل بهتر از کاهو یا خیار در هوا سرخ می شوند.

 

سبزیجات و سیب زمینی ها را به قطعات کوچکتر مانند مدالیون یا مکعب برش دهید

تا هوای داغ راحت تر به سطح کامل آنها برسد و منجر به قهوه ای شدن و ترد شدن یکنواخت شود.

حتما قبل از اضافه کردن به سرخ کن با روغن کمی آغشته کنید.

مطمئن شوید که پوست گوشت یا ماهی خشک است و سپس یک لایه نازک روغن به آن اضافه کنید

تا به ترد شدن پوست کمک کند. همچنین می توانید از پانکو، پنیر خرد شده یا خرده نان (به جای خمیر خیس) استفاده کنید.

 

 

تمامی محصولات KitchenAid را میتوانید در سایت رسمی KitchenAid این برند جستجو کنید.

درصورت تمایل به خرید اسپرسوساز و بقیه محصولات KitchenAid با ما تماس بگیرید.

نمایندگی فروش لوازم خانگی در غرب ؛ شمال ؛ شرق ؛ و در جنوب تهران، همچنین  در شهرستان های مختلف های ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *