
درباره دستگاه نسپرسو

دستگاه نسپرسو
قهوه سازهای اتوماتیک دستگاه نسپرسو بی شک یکی از بهترین قهوه سازهای خانگی
و نیمه صنعتی به شمار می آیند.
نسپرسو دستگاهی مقرون به صرفه و در عین حال با کیفیت است .
در ضمن استفاده از این دستگاه ها بسیار ساده است
و احتیاجی به دانش فنی برای تهیه یک قهوه عالی و بی نقص نیست.
درباره دستگاه نسپرسو
یک اسپرسو ایده آل قهوه ای است که تحت فشار تهیه شود.
نسپرسو تا حد زیادی توانسته است از خروج فشار جلوگیری کند.
در دستگاه های کپسولی تلاش بر این است که از خروج فشار داخل محفظه جلو گیری شود
و یک اسپرسو با کیفیت را ارائه کند.
یکی از مسایل مهم کیفیت همیشه یکسان دستگاه هاینسپرسو است.
به همین دلیل طعم قهوه همیشه ثابت می باشد. کپسول نسپرسو با
پودر قهوه مخصوص شرکت نستله پر شده اند.
البته استفاده همه دستگاه های اسپرسو ساز از یک نوع کپسول به معنای این نیست
که استاندارد ساخت اسپرسو در همه آنها یکسان است.
درباره دستگاه نسپرسو
هر کپسول نیز برای ساخت یک فنجان اسپرسو کاربرد دارد.
نام متداول این محصول ” کپسول قهوه ” است
و بیشتر مردم آن را به این نام میشناسند اما برخی به آن ”ظرف قهوه” نیز میگویند .
دستگاه هاینسپرسو وابسته به مدل آن ها می توانند قابلیت تهیه شیر قهوه
و نوشیدنی های ترکیبی از جمله کاپوچینو را نیز داشته باشند.
اگر به قهوه همراه با شیر علاقه دارید یا میتوانید از دستگاه های شیر دار استفاده کنید
یا شیرساز نسپرسو تهیه کنید.
دستگاه هاینسپرسو هر کدام قابلیت های خاصی دارند شما می توانید
با در نظر گرفتن نیاز خود یکی از آنها را خریداری کنید .
کپسول نسپرسو
کپسول هاینسپرسو در طعم ها و درجه تلخی های منحصر به فردی ارائه می شوند .
هر کدام از کپسول ها دارای یک درجه تلخی بین ۳ الی ۱۳ است .
کپسول ها در طعم های مختلفی هستند که میتوانید از بین آنها انتخاب کنید .
کپسول هاینسپرسو دارای شاخه ای به نام دکافئین نیز می باشد .
برای کسانی که کافئین برایشان مضر است کپسول های دکافئین پیشنهاد بسیار مناسبی است .
بطور کلی کپسولهای قهوه نسپرسو به 7 دسته تقسیم بندی میشوند :
-
کپسولهای اسپرسو ( Espresso ) :
این نوع از کپسولها به عنوان متداول ترین و قدیمی ترین قهوهای که اکثر مردم
از نوشیدن آن لذت میبرند شناخته شده است .
ترکیبات این کپسولها، شامل ترکیباتی از بهترین قهوهها هستند .
-
کپسولهای با غلظت فراوان ( Intenso ) :
این سری از کپسولها دارای غلظتی فراوان هستند و برای کسانی مناسب است
که طعمی اصیل از قهوه را میخواهند . طعم این کپسولها نیز با تلخی زیاد همراه است .
درباره دستگاه نسپرسو
-
کپسولهای بدون کافئین ( Decaffeinato ) :
به عنوان نوع خاصی از کپسولهای نسپرسو به حساب میآیند
و برای کسانی که به نوعی با مصرف کافئین مشکل دارند تهیه شده است .
انواع متفاوتی از کپسولهای بدون کافئین همراه با طعم ، رایحه و غلظتهای گوناگون موجود است .
-
کپسولهای لانگو ( Lungo ) :
نوع دیگری از کپسولهای نسپرسو به این دسته متعلق است
که بطور تقریبی برای دو شات از قهوهی اسپرسو استفاده میشوند .
-
کپسولهای خالص تک خاستگاه ( Pure Origin ) :
این کپسولها نیز نوعی از کپسول اسپرسو میباشند با این تفاوت که جزو قهوههای تک
خاستگاه از بهترین مزارع پرورش قهوه در دنیا هستند
و بصورت خالص از بهترین مزارع تک خاستگاه جهان عرضه میشوند .
درباره دستگاه نسپرسو
-
کپسولهای دگرگون و طعم دار ( Variations ) :
این دسته کپسول برای کسانی مناسب است که میخواهند ظعمی جدید از قهوه را امتحان کنند .
کپسولهای این سری همگی طعم دار میباشند
و برای کسانی که زیاد علاقهای به طعم تلخ قهوه ندارند گزینهی خوبی است.
-
کپسولهای محدود ( Limited Edition ) :
کپسولهای این سری بصورت محدود تولید شدهاند که معمولا شیوهی کاشت
و پرورش آنها از بقیه متفاوت است و
نسبت به دیگر کپسولها، از ترکیبات قهوه و نوع پرورش خاصی برخوردار هستند .
درباره دستگاه نسپرسو
شستشوی اولیه دستگاه نسپرسو :
– پس از خرید قهوه ساز نسپرسو و قبل از راه انداری ابتدا مخزن آب را پر کنید
و سپس به برق وصل کنید.
– سپس دکمه پاور دستگاه را فشار دهید تا دو دکمه شستشوی قهوه
با هم شروع به چ شمک زدن کنند.
– پس از چند بار چشمک زدن چراغ ها ثابت می شوند.
سپس دکمه شستشوی بلند (لیوان بلند) را فشار دهید
تا آب وارد مخزن داخلی شده و از خروجی قهوه ساز بیرون بریزد.
توجه داشته باشید که در شستشوی اولیه کپسولی داخل دستگاه نگذاشته باشید.
– ممکن است مجبور شوید چند با این دکمه را فشار دهید تا آب وارد قهوه ساز شود.
– پس از ورود آب به دستگاه و خروج آن از قهوه ساز چند بار دیگر این دکمه را قشار دهید
تا لوله های قهوه ساز عاری از اکسیژن شود.
– سپس کپسول قهوه را در محفظه مخصوص قرار داده و قهوه محبوب جهان را بنوشید.
درباره دستگاه نسپرسو
چگونه قهوه ساز دستگاه نسپرسو را در جریان استفاده می توان رسوب زدایی کرد؟
– پس از هربار استفاده از قهوه ساز کپسول استفاده شده را از محفظه خارج کنید.
وقتی که شما کپسول قهوه را در قهوه ساز قرارداد و از آن استفاده می کنید
در حقیقت شاخک های قهوه ساز کپسول قهوه را سوراخ می کنند (از دو طرف)
تا با فشار مناسب بتوان به یک قهوه خوب رسید.
ممکن است شما پس از استفاده و بدون خارج کردن کپسول قهوه، قهوه ساز را ترک کنید.
در این صورت دانه های قهوه در شاخت ها باقی مانده، خشک شده و دستگاه
میبایستی زودتر از موقع رسوب زدایی شود.
من دستگاه نسپرسو بیشماری سراغ دارم که حدود ۵ سال است
بدون نیاز به رسوب زدایی به درستی کار می کنند.
– پس از استفاده روزانه از دستگاه و قبل از خاموش کردن دستگاه، یکبار بدون گذاشتن کپسول
دکمه شستشوی بلند قهوه را بزنید تا قهوه در شاخت ها باقی نماند.
– در صورت عدم استفاده (برای چند ساعت) قهوه ساز خود را خاموش کنید
تا بیخودی برق مصرف نکند و دستگاه هم گرم نشود.
خوب است بدانید اسپرسو نوشیدنی سرشار از کافئین و آنتی اکسیدان است.
کافئین برای افزایش تمرکز، قدرت حافظه و پیشگیری از دیابت نوع دوم فوق العاده است.
از طرفی آنتی اکسیدان موجود در اسپرسو خطر سکته های مغزی
و گرفتگی عروق را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
خانم های باردار با مشورت پزشک و به میزان بسیار اندک اسپرسو
و انواع دیگر قهوه را مصرف کنند.
برای بازدید از تمامی محصولات نسپرسو به لینک زیر مراجعه نمایید.
مقالات مرتبط:
کپسول نسپرسو را دوباره استفاده کنید
آنچه که باید درباره نسپرسو بدانید